july, 2022

30jul17:0021:00Opera, Tapas & Kirsebærvin

Event Details

Det 2. opera arrangement under Lolland Operafestival, finder sted i Vineriet på det smukke Frederiksdal.

Denne aften byder både på smukt opera, lækker tapasanretning og delikate vine.
Fra kl. 17 starter vi med velkomstdrinks, kl. 17.30-18.45 opera inkl. pause og efterfølgende slutter vi af med tapas.

Operakoncert er med flere klassiske nydelser og bevægende oplevelser fra operaens og operettens verden, der bliver fremført midt i Vineriet, hvor den sublime akustik tager oplevelsen til nye højder. Det bliver intimt og industrielt på samme tid.

Medvirkende er sopran Carina Tybjerg Madsen, tenor Jonathan Koppel, baryton David Kragh Danving og guitarist Allan Sjølin.

Billetprisen er 400 kr. og inkluderer koncert, tapasanretning og velkomstdrinks. Køb din billet her!
Øvrige drikkevarer kan købes på stedet.

Tapasanretningen består af:

  • Ost fra Umbrien i Italien
  • Lufttørret skinke fra Umbrien i Italien
  • Hørøget færøsk laks , dild mayo , spidskål , krumme , syltet løg , dild
  • Svinbryst fra et Lollandsk svin , rødkål – agurkesalat – sennepskorn – karse – knas
  • Nye kartofler med trøffel mayo, syltede bøgehatte og karse
  • Chokoladekage.
  • Brød og smør

Der er mulighed for vegetaranretning.

Vi glæder os til at se jer, til en unik oplevelse.

Jonathan Koppel, Tenor
Jonathan Koppel er født i 1991 og har sunget siden han var barn. Han afsluttede sin uddannelse fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2016 og fortsatte derefter sine videre studier hos de internationalt anerkendte sangere, Reinaldo Macias og Helena Kaupova. Indenfor oratorielitteraturen er Jonathan flittigt benyttet som solist i værker som Bachs H-mol messe og Juleoratoiret, Händels Messias, Dvoraks Stabat Mater, Puccinis Messa di Gloria og Mozarts Requiem og Kroningsmessen. I foråret 2022 debuterede han på Det Kongelige Teater i ”Næsen” af Sjostakovitjs og til efteråret debuterer han i Sverige på Kungliga Operan i Stockholm som Prins Tamino i Mozarts ”Tryllefløjten”.

Carina Tybjerg Madsen, Sopran
Carina debuterede fra Solistklassen ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i januar 2019 med et vidt omspændende program bestående af Verdi, Strauss og George Crumb. Hun havde i foråret 2021 sin debut på Det Kongelige Teater i Forestillingen ”LIGHT” og har sunget hovedroller i forestillinger som ”Flagermusen”, ”Den glade Enke” og ”Den Fiffige lille Ræv”. Hun bliver flittigt brugt som solist med de store landsdelsorkestre i Danmark, senest i Mozarts ”Requiem” med Sønderjyllands Symfoniorkester i april 2022. Carina skal denne sommer ved Rued Langgaard Festivalen synge dels rollen som Skaberguden Aruru i Per Nørgårds sjældent opførte opera ”Gilgamesh” samt være solist i Langgaards ”Sfærernes Musik”. Carina har for nylig sunget sig til en 2-årig solistkontrakt ved Landestheater Linz i Østrig, hvor hun debuterer med hovedrollen i ”Gräfin Mariza” af Kálmán i oktober 2022.

David Kragh Danving, Baryton
David Danving er født og opvokset i Assens og startede sin sangkarriere i den tidlige alder af 9 år hos Syngedrengene ved Vor Frue Kirke, Assens. Han færdiggjorde sine sangstudier fra Odense Musikkonservatorium i 2018 med en Kandidatgrad ved sangprofessor Helene Gjerris og den velkendte baryton Jens Søndergaard som sine lærere. Nylige og fremtidige engagementer inkluderer Operaen Nordkraft på Copenhagen Opera Festival, Gæsten i Børrensens Den Kongelige Gæst på Helsingør Kammeropera og Smirrnov i Waltons The Bear på Vejle Musikteater. David har allerede sunget roller I produktioner på Det Kongelige Teater, Copenhagen Opera Festival, Den Fynske Opera, Opera Hedeland og SlotsOperaen. Han sunger også ofte solist i operakoncerter og oratorier som Mozarts Requiem, Faurés requiem og Händels Messias.

Allan Sjølin, Guitarist
Allan Sjølin er født i 1986 og begyndte at spille guitar som 11-årig. Han er færdiguddannnet fra Solistklassen ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium som elev af Jesper Sivebæk med debut i efteråret 2015. hans primære fokus som musiker er som kammermusiker i duoer som Copenhagen Guitar Duo og Villén og Sjølin, som orkestermusiker som assistent på både guitar og mandolin i Det Kongelige Kapel og som akkompagnatør til operasangere. Allan har allerede arrangeret over 200 arier for guitar.

De næste operaarrangementer:
“La Bohéme” på Honnørkajen i Nakskov, fredag d. 5. august kl. 17.30 – gratis
“Operamiddag” hos Spiseriet på Søllestedgaard lørdag d. 6. august kl. 18.00 – kræver billet.

more

Time

30 july, 17:00 - 30 july, 21:00

X