Beierholm

I centrum af Nakskov finder du en af Beierholms lokale afdelinger, hvor vores dygtige medarbejdere, som har et indgående lokalt kendskab til Lolland og omegn, holder til. I afdelingen har vi desuden et tæt samarbejde med kontoret i Nykøbing Falster.

I afdelingen sidder vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe med en bred vifte af opgaver inden for revision, regnskab og bogføring – sidstnævnte kalder vi også outsourcing, fordi du således overlader den økonomiske administration til os. Herudover rådgiver vi mange virksomheder inden for udvikling af deres forretning, og vi kan således også blive din faste sparringspartner, når der skal træffes store beslutninger i virksomheden.

For os er det lokale et nøgleord – vi bor, arbejder og lever i Nakskov og omegn. Og derfor har du sikkert også mødt os på din vej. Af den grund støtter vi naturligvis også store som små lokale initiativer, der gør Lolland attraktiv for såvel erhverv som borgere. Blandt andet kan vi nævne byens fodboldhold FC Nakskov og Halsted Kloster Golfklub, som vi er er stolte sponsorer for.

En del af noget større

Beierholm i Nakskov er en afdeling i et af landets førende revisionsfirmaer og rådgivningsvirksomheder med lokale afdelinger fordelt over hele landet. Vi er størst på revision af regnskaber i Danmark og er særligt fokuseret på de mindre og mellemstore virksomheder.

Udover de kompetencer vi huser i Nakskov, kan vi derfor trække på vores mere end 1.400 kolleger på vores 34 kontorer samt specialistfunktioner inden for blandt andet skat, moms og afgifter, it, finansiering, investering og digitalisering. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.

Vis mere

Information

Danagade 1
Tlf. 54910010

Åbningstider

Kontortider:

Mandag-onsdag: 8:00-16:00
Torsdag: 8:00-17:00
Fredag: 8:00-14:30