Christianssæde

Christianssæde ligger i smukke omgivelser med slotsparken på den ene side og skoven på den anden.

Selve hovedbygningen er under restaurering og forventes at stå klar i løbet af 2024.

Det betyder dog ikke at der ikke allerede sker en masse ting på Christianssæde. Jægerhuset kan lejes til bryllupper, firmaarrangementer, familiefester, møder og der er både mulighed for at spise og overnatte.

I pinsen forvandles parken til en stor musikfestival, når Whitsun slår dørene op. I september åbnes skovene op og der afholdes Eventyrlig skovløb.

I 2019 opkøbes Christianssæde af Andreas Just Karberg, og således påbegyndes et nyt kapitel af slottets historie.

Slotsruinen er i dag en tom murstensskal, og Christianssæde har stået glemt og gemt bag triumfbuen af thuja i snart et halvt århundrede.

Nu er der planer om overnatningsmuligheder i luksusklassen, og ambitionen om at åbne dørene for offentligheden ligger kun to til tre år ude i fremtiden.

Slottet er i kyndige hænder da både slotsejer og samarbejdspartneren Varmings Tegnestue har årelang erfaring med den byggede kulturarv.

I fælleskab vil parterne sikre Christianssædes restaurering og istandsættelse med udgangspunkt i slottets arkitektoniske historie. Projektet inddrager bæredygtige principper med henblik på at bidrage til udviklingen af den bæredygtige bygningsarv, som danner en stærk forbindelse mellem fortid, samtid og fremtidige generationer

Det er muligt at leje Jägerhuset både til hverdag, ferie og fest.
Vestfløjens sovesale er moderniseret, og nye enkelt – og dobbeltværelser er indrettet i østfløjen. Her er plads til 42 overnattende gæster. Dertil industrikøkken og to store sale til hyggelige sammenkomster med festlige indslag. Udendørs er en stor have med bålplads og overdækket terasse.
Nem parkering foran huset og nabo til Christianssæde slot.

Giv Henrik Fabricius Hansen et kald på + 45 60 13 25 02, så skræddersyer vi sammen et tilbud til dig og din ferie eller fest.

Vis mere

Information

Kristianssædevej 3
Tlf. 60132502

Åbningstider

Giv Henrik Fabricius Hansen et kald på + 45 60 13 25 02, så skræddersyer vi sammen et tilbud til dig og din ferie eller fest.