DAN-PROJECT ApS

DAN-PROJECT ApS beskæftiger sig med rådgivning inden for bygherrerådgivning, partnering, totalrådgivning, fagtilsyn, arkitektrådgivning og miljøscreening i forbindelse med udførelse af byggeprojekter.

DAN-PROJECT ApS udfører brandrådgivning og er certificeret til at udarbejde/kontrollere byggesager som er indplaceret i brandklasse 2.

DAN-PROJECT ApS består af dygtige, engagerede og kvalificerede medarbejdere, der løfter hver enkelt opgave til aftalt pris og tid i ordentlig kvalitet. Alle opgaver udføres med de rette velkvalificerede underrådgivere, som sammensættes efter opgavens art og omfang. Det er ofte rådgivere, vi har samarbejdet med i virksomheden gennem en årrække og derfor har et indgående kendskab til.

Vi følger markedsudviklingen. Det er vores hensigt at være med i forreste linie og deltager i processen fra vision til realitet. I dette arbejde inddrages de kompetencer og rådgivningsmæssige kvalifikationer, som vi har oparbejdet igennem mange års erfaring i byggebranchen.

Vi sætter stor fokus på forberedelsesfasen og afstemmer bygherrens forventninger, inden vi går i gang med vores projekter. Denne del af processen er afgørende og prioriteres derfor højt.

 

Vis mere

Information

Højrebygade 68
Tlf. 54941522

Åbningstider