Deres Ønske Center

gør vi drømme til virkelighed. Her finder du et stort udvalg af alle typer møbler og stilretninger. Vi har nemlig et bredt udvalg fra flere forskellige møbelfabrikker – heraf flere danske – så du kan finde præcis de møbler, der passer dine behov, din personlighed og det liv, du lever hjemme hos dig.

Vi er en del af HJEMME HOS – et kædesamarbejde mellem møbelbutikker over hele landet, som bygger på den lokale fagmands viden og erfaring. Det betyder, at vi kan følge udviklingen i branchen og altid tilbyde det bedste og nyeste inden for møblering og boligindretning. Det betyder også, at vi kan sælge kvalitetsmøbler til fordelagtige priser. Vi har kunder fra hele Lolland: Fra Rødby til Fejø, fra Maribo og Sakskøbing til – naturligvis – Nakskov.

Det er vigtigt for os, at du bliver glad for dit nye møbel i mange år fremover. Derfor spørger vi gerne ind til hvilke krav og ønsker, du har, så vi er sikre på, at du får den rigtige løsning.

HJEMME HOS Deres Ønske Center vil du aldrig møde en ’hurtig sælger’, der blot trækker ugens tilbud ned over hovedet på dig. Du møder derimod os, Lotte og Martin og vores trofaste medarbejder Rune. Tilsammen har vi næsten 100 års erfaring med at hjælpe med at finde det nye møbel – uanset om det er en ny sofa, en ny seng, en ny lænestol, eller hvad ønsket nu er.

Vis mere

Information

Linkøpingvej 24
Tlf. 54922222

Åbningstider

Mandag kl. 9.30 - 17.00
Tirsdag kl. 9.30 - 17.00
Onsdag kl. 9.30 - 17.00
Torsdag kl. 9.30 -17.00
Fredag kl. 9.30 - 17.00
Lørdag kl. 9.30 - 12.30