Isoleringsfirmaet Activ A/S

Isoleringsfirmaet ACTIV A/S blev startet i 1919 af isoleringsmester Christen Hansen i Nykøbing F. og firmaets daværende kunder var hovedsageligt mejerier på Sjælland, Lolland og Falster.

I 1966 overdrog han firmaet til sin søn Henry Gulland, hvor det i den nærliggende periode havde mest arbejde på det daværende Nakskov Skibsværft A/S.

I 1980 overdrog han firmaet til den nuværende ejer Zanno Gulland – 3. generation – og udover at være et lokalt isoleringsfirma, beskæftiger firmaet sig i dag med asbest­saneringsopgaver, tekniske isoleringsopgaver på skibe og i industrien over hele landet, samt opgaver i udlandet.

Pr. 1.1.2005 har vi indgået samarbejde med J. C. Isolering ApS i Taastrup, hvorfra opgaverne med teknisk isolering i hovedstadsområdet i dag styres af Zanno Gulland, medens opgaver som bl.a. hulmursisolering hvor vi er Autoriseret Rockwool Partner, betjenes fra vort hovedsæde i Nakskov, hvor vi i øvrigt i 2003 har fået anskaffet en ny hulmursmaskine. Samtidig har Bjarne Lund Clausen fået ledelsen af de daglige aktiviteter fra hovedkontoret inkl. de administrative funktioner som styres herfra.

Vis mere

Information

Højevej 14
Tlf. 54910190

Åbningstider