Ortofon A/S

Ortofon et mikromekanisk kraftcenter, som udvikler, producerer og markedsfører de verdenskendte Ortofon komponenter til høreapparatindustrien. Vi nyder godt af at være etableret i Danmark, et land anerkendt for sin stærke tradition inden for akustik og sin rigdom af andre high-end producenter, som laver høreapparater og akustisk måleudstyr, udover alle aspekter af high-end lyd.

Ortofon er ejet af danske forretningsmænd og beskæftiger omkring 150 medarbejdere. Ortofons produktionsenhed i Nakskov i Syddanmark har moderne maskineri kombineret med erfarne operatører, så menneskelig håndværk leveres med ensartet industriel kvalitet.

Ortofon på verdensplan
Vores virksomhed har altid arbejdet med lydgengivelse. Grundlagt i København lavede det oprindeligt soundtracks til film. I 1948 udviklede Ortofon sin første bevægelige spolepatron, siden da er mere end 300 forskellige patroner blevet udviklet og fremstillet, hvor vores seneste er MC Verismo-patronen.
Akustik, materialer, teknologi og mikromekanik er nøglekompetencer i Ortofons teknologiske kunnen. Forskning og udvikling foregår med virksomhedens egne ingeniører understøttet af et stærkt netværk af akustisk knowhow og industrielt design i Danmark.
Produkterne sælges på verdensplan gennem et netværk af mere end 60 importører og salgsselskaber i USA og Japan.

Vis mere

Information

Stavangervej 9
Tlf. 54911915

Åbningstider